Γνωρίστε τους ομιλητές του Youth Today 2017 στην Αθήνα

Το Youth Today έρχεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017!

Το event στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 10.30 π.μ ως τις 5.30 π.μ.. Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τους φετινούς ομιλητές του Youth Today στην Αθήνα !

Δρ. Αντώνιος Λιβιεράτος – Host Youth Today 2017 in Athens

Ο Δρ Αντώνης Λιβιεράτος είναι σύμβουλος σε θέματα στρατηγικής των επιχειρήσεων, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρηματικότητας στην Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και παράλληλα διδάσκει ‘Στρατηγική των Επιχειρήσεων’ στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Απέκτησε το διδακτορικό του στην καινοτομία και τη στρατηγική των επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Universite Paris Sud 11, το μεταπτυχιακό του (DESS) στη ‘Διοίκηση Καινοτομίας και Τεχνολογίας’ από το Πανεπιστήμιο Universite Paris Dauphine 9 ενώ έλαβε το Πτυχίο του στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στο ανοικτό μοντέλο καινοτομίας (open innovation).

 

Θεόδωρος Γράνης – Σύμβουλος μηχανογράφισης επιχειρήσεων, ERP Business expert, Soft1 Product Specialist

Ο κ. Θεόδωρος Γράνης είναι Σύμβουλος Μηχανογράφισης επιχειρήσεων, ERP Business Expert και Soft1 Product Specialist στην εταιρεία SoftOne. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Επιστήμη των Υπολογιστών (MSc Computer Science) . Προτίμησε το Youth Today 2017 in Athens γιατί αποτελεί ευκαιρία παρουσίασης στη νέα γενιά επιστημόνων (ανεξαρτήτως ειδίκευσης) των προοπτικών καριέρας στο χώρο του επιχειρησιακού λογισμικού. Αγαπημένο του quote είναι το “I.T. is for everyone, but not everyone can do I.T.”. H SoftOne, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης πρωτοποριακών λογισμικών συστημάτων στη χώρα μας.

 

Γιώργος Γκούσκος – Προϊστάμενος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών στην Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α

Ο Γιώργος Γκούσκος είναι Προϊστάμενος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών στην Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. Σπούδασε οικονομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και διαθέτει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και στα Χρηματοοικονομικά (MSc ) στο Πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκόβης. Έχει εργαστεί σε μεγάλες Ελεγκτικές/Συμβουλευτικές εταιρείες με αντικείμενα τον εξωτερικό έλεγχο και την συμβουλευτική των επιχειρήσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το facebook event μας!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *