fbpx

Πάρε μέρος στο YouthSpeak Forum και αναβάθμισε τον εαυτό σου! MODE ON

Η AIESEC είναι, παγκόσμια, ο μεγαλύτερος οργανισμός νέων για νέους. Όραμά της, η επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης και η μεγιστοποίηση των ανθρωπίνων δυνατοτήτων μέσω της ανάπτυξης της ηγεσίας στους νέους. Προσφέρει, ήδη από το 1948, μία πληθώρα ευκαιριών, εμπειριών και ερεθισμάτων τόσο για προσωπική ανάπτυξη όσο και για το συλλογικό καλό.

Πέρα από τις διαπολιτισμικές ανταλλαγές, που αποτελεί και το κύριο μέσο για την επίτευξη του στόχου της, η AIESEC διοργανώνει αρκετές εκδηλώσεις και ημερίδες εντός και εκτός των πανεπιστημίων, τη μεγαλύτερη εμβέλεια από τα οποία την έχει το YouthSpeak Forum Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα event που προάγει τη σημερινή επιχειρηματική και κοινωνική πραγματικότητα καθώς επίσης και την ευαισθητοποίηση πάνω σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Προσφέρει γνώσεις και νέες ιδέες ενώ ταυτόχρονα φέρνει σε άμεση επαφή νέους και επιχειρήσεις.

Λόγω των καιρών που διανύουμε, το YouthSpeak Forum διεξάγεται πλέον διαδικτυακά, τοποθετώντας την ατομική και συλλογική ασφάλεια στο επίκεντρο. Ωστόσο, οι αποστάσεις πλέον εκμηδενίζονται ενώ δίνεται η δυνατότητα στον καθένα να το παρακολουθήσει, από όποιο σημείο της Ελλάδας ή του πλανήτη κι αν βρίσκεται! Ο αντίκτυπος είναι πλέον μεγαλύτερος και το μήνυμα που θέλει να περάσει η διοργάνωση γίνεται πιο ηχηρό από ποτέ. MODE ON! Το YouthSpeak Forum MODE ON έρχεται να:

1. Φέρει τα 17 SDGs (Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ) κοντά με την κοινωνία, για να ενισχύσει την πρόοδο τους

2. Ευθυγραμμίσει τη νεολαία με τις συνεχόμενες αλλαγές της κοινωνία.

3. Αλλάξει τη νοοτροπία μας, ώστε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

Οι στόχοι του MODE ON που θα αναπτυχθούν είναι πιο σημαντικοί από ποτέ:

–  Στόχος no.3: Υγεία και Ευεξία

–  Στόχος no.5: Ισότητα των Φύλων

–  Στόχος no.8: Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη

–  Στόχος no.13: Κλιματική Αλλαγή

Συγκεκριμένα, θα τεθούν επί τάπητος και θα δοθούν ομιλίες/workshops πάνω σε θέματα όπως η αυτό-ηγεσία, η γυναικεία επιχειρηματικότητα, η ατομική εργασιακή ευθύνη και η ανάπτυξη δεξιοτήτων από εξειδικευμένους ομιλητές που δέχθηκαν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, να συμμετάσχουν στο event, να μεταφέρουν τις ιδέες, τα πιστεύω τους και να συμβάλλουν, ο καθένας ξεχωριστά, για ένα μεγαλύτερο σκοπό.

Ταυτόχρονα, η διοργάνωση θα φιλοξενήσει την EY Ελλάδος (Building A Better Working World) και την PwC Ελλάδος, οι οποίες θα προσφέρουν δύο ξεχωριστά skill labs για τους συμμετέχοντες στο event.

Στις 10 – 11 Απριλίου λοιπόν βάλε τον εαυτό σου σε MODE ON και πάρε μέρος στο YouthSpeak Forum 2021. Εσύ είσαι έτοιμος να εφοδιαστείς με νέες γνώσεις, νέα ερεθίσματα, νέες γνωριμίες, νέες ιδέες; Αρκεί ένα κλικ στο www.ysf.aiesec.gr για να κλείσεις τη θέση σου!

Konstantinos Souliotis

Konstantinos Souliotis

Leave a Reply

Recent Posts

Erasmus Leaders 2023:

Η καριέρα σου από το 0 στο 100 Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, το Erasmus Leaders από το Erasmus Student Network Greece είναι

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!