Η εταιρεία σας μπορεί να ενεργοποιήσει, μαζί μας, τους ηγέτες του αύριο. Σήμερα!

"Ένα από τα κύρια κομμάτια που οδήγησαν την Vodafone να συνεργαστεί με την AIESEC ήταν το ίδιο το όραμα της εταιρείας «Να επενδύσει στους νέους». Η συνεργασία βασίστηκε στην ταύτιση του τι πραγματικά κάνει η AIESEC «Να εναποθέτει τις ελπίδες της στους νέους ανθρώπους με στόχο την ανάπτυξη τους και μέσα απ’ αυτούς ο κόσμος να γίνει καλύτερος»."
Αλίκη Καούρα & Ελεάννα Αναπολιτάνου
Vodafone & Vodafone CU
"Η επένδυση στον άνθρωπο αποτελεί για την Bayer σημαντική δέσμευση και προτεραιότητα γι’ αυτό και επέλεξε για μια ακόμη χρονιά να συνεργαστεί με την AIESEC Ελλάδος η οποία στηρίζει έμπρακτα τους νέους με όραμα και τους βοηθά να αναπτύξουν ηγετικές δεξιότητες μέσα από ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και ενέργειες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, και εθελοντισμού."
Σόνια Μουσαβερέ
Διευθύντρια Τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Βayer Ελλάς
bayer testimonial

Θέλουμε να ενεργοποιήσουμε τους νέους και τους εμπιστευόμαστε για το καλύτερο μέλλον της χώρας και των επόμενων γενεών. Για να το καταφέρουμε, χρειαζόμαστε τη στήριξη σπουδαίων οργανισμών που θέλουν να πετύχουμε μαζί το σκοπό μας – μέσα από πράξεις!

Τι μας κάνει ξεχωριστούς

Αριστεία

Ως AIESEC, συνεργαζόμαστε με εταιρείες-ηγέτες και δημιουργούμε μαζί σημαντικές πρωτοβουλίες για την ενδυνάμωση των νέων

Δίκτυο

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες, από όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας ένα δίκτυο επαγγελματιών που αποσκοπούν σε κάτι μεγαλύτερο, έχοντας πρόσβαση σε ένα από τα πιο ταλαντούχα κοινά νέων στην Ελλάδα

Επικοινωνία

Παρέχουμε συνεχή στήριξη και επικοινωνία, για την καλύτερη δημιουργία, ροή και αξιολόγηση του project.

 

Πώς μπορούμε να συνεργαστούμε;

Ελάτε σε επαφή με ταλαντούχους νέους από 7 πόλεις και 9+ διαφορετικά πανεπιστήμια της Ελλάδας. Μέσα από τα συνέδρια της AIESEC, μπορείτε να χτίσετε ένα δυναμικό και ισχυρό brand για την εταιρεία σας.

Απασχολείστε διεθνή ταλέντα, δημιουργώντας ένα διαπολιτισμικό περιβάλλον και αναπτύξτε την εταιρεία σας, φέρνοντας νέα στοιχεία τεχνογνωσίας και πολιτισμού στον εργασιακό σας χώρο.

Συνεργαστείτε με την AIESEC και ενισχύστε τον κοινωνικό αντίκτυπο. Συμβάλλετε στην επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης ή επενδύστε στη νεανική επιχειρηματικότητα, χορηγώντας προγράμματα ανταλλαγής για νέους.

Συν-δημιουργήστε και κάντε γνωστά projects με την AIESEC τα οποία θα ενεργοποιήσουν νέους της Ελλάδας και θα τους βοηθήσουν να μάθουν την εταιρεία σας καλύτερα.

Η διαδικασία

Contact

Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα, κάποιος υπεύθυνος συνεργασιών θα επικοινωνήσει μαζί σας, μέσα σε 24 ώρες.

Meeting

Θα πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση για την αναγνώριση των ενδεχόμενων συνεργασίας.

Selection & Delivery

Με τη συμφωνία, θα προχωρήσουμε στη χρηματοδότηση, το σχεδιασμό και την υλοποίηση του project.