Αυτό το χειμώνα, become the change!

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου έχουμε σχεδόν ατέλειωτη πρόσβαση στην πληροφορία και την επικοινωνία, δίνοντας σε κάθε άνθρωπο τη δύναμη να μάθει και να ακουστεί όσο ποτέ.

Την ίδια στιγμή, όμως, η ανεργία ολοένα και αυξάνεται, με επίκεντρό της τους νέους. Τα φαινόμενα ξενοφοβίας και ρατσισμού έχουν γίνει καθημερινότητα, με τα κράτη να κλείνονται και να απομονώνονται μέρα με τη μέρα. Η νέα γενιά έρχεται αντιμέτωπη με τρομερά κοινωνικά προβλήματα και προκλήσεις.

Το εκπαιδευτικό σύστημα, όμως, αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις τόσο γρήγορες αλλαγές αφήνοντας τους νέους απροετοίμαστους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις αυτές.

Ποιος θα είναι ο δικός σου ρόλος σαν νέος;

Πιστεύουμε πως σήμερα οι νέοι χρειάζονται ευκαιρίες που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν τον κόσμο γύρω τους, τις ανάγκες του, την δύναμη που κρύβει κάθε πολιτισμός και κάθε άνθρωπος,  να βρουν τι είναι αυτό που θέλουν οι ίδιοι  για το μέλλον τους και πως μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα.

Γι’αυτό, αυτό το χειμώνα, η AIESEC σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις πάνω σε projects που έχουν αντίκτυπο σε κοινωνικά ζητήματα, μέσω του παγκόσμιου προγράμματος εθελοντισμού στο εξωτερικό, Global Citizen.

Στη διάρκεια 6 με 8 εβδομάδων έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με εθελοντές από όλον τον κόσμο και τοπικούς φορείς, να αναπτύξεις τις ικανότητες και τις δυνατότητες των ανθρώπων και των οργανισμών εκεί, με στόχο να τους βοηθήσεις να αναπτύξουν ένα πιο υγιές και βιώσιμο μέλλον για αυτούς και την κοινωνία τους.

Μπες στο globalcitizen.aiesec.gr, εγγράψου στη ανοιχτή πλατφόρμα μας και βρες μέσα από χιλιάδες projects σε όλο τον κόσμο, τη δικιά σου ευκαιρία να αλλάξεις το κόσμο. Ένα βήμα τη φορά.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *