Γνωριμία με τους υπεύθυνους της συντακτικής ομάδας του blog της AIESEC στην Ελλάδα || Ευσταθία Λούκου

Το όνομά μου είναι Ευσταθία Λούκου, είμαι 19 χρονών και ζω στη Χίο. Τώρα θα μου πείτε πως βρέθηκα στη Χίο; Λοιπόν, σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και βρίσκομαι αισίως στο τρίτο έτος των σπουδών μου.  Η καταγωγή μου είναι από την όμορφη πόλη της Καβάλας, με τις πολλές ανηφόρες και τις κατηφόρες, τους ογκώδεις βράχους και τις παραλίες με άμμο!

Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το blog είναι για να βοηθήσω στην προσπάθεια της AIESEC στην Ελλάδα να δώσει την ευκαιρία στους νέους να αποκτήσουν εμπειρίες ζωής, να χτίσουν το μέλλον τους με βασικά εφόδια που θα τους χρειαστούν για την εργασιακή τους σταδιοδρομία. Συγκεκριμένα, να εργαστούν εθελοντικά και φυσικά να γνωρίσουν άτομα από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες, ανθρώπους που θα έχουν την ίδια ηλικία αλλά ποικίλες εμπειρίες και απόψεις για να μοιραστούν.

Γι’ αυτό, η ομάδα μας θα πληροφορήσει για θέματα που ενδιαφέρουν έναν νέο. Το βασικό θέμα με το οποίο θα ασχοληθώ θα είναι η εκπαίδευση. Ως εκ τούτου, θα είμαι υπεύθυνη για τον τομέα της εκπαίδευσης τον οποίο προσωπικά, θεωρώ ότι είναι ένα φλέγον ζήτημα για την Ελλάδα της κρίσης, γιατί αποτελεί βασικό πυλώνα για μια νέα αρχή. Καλό θα ήταν όλοι μαζί να συμβάλουμε σ ́αυτή τη προσπάθεια έτσι ώστε να γιγαντωθεί αυτή η φλόγα και να φωτίσει όλες τις πλευρές κόσμου.

Βέβαια αυτό που θέλω να μεταδώσω στους αναγνώστες, είναι μια ολοκληρωμένη άποψη για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας όπως απόψεις από πανεπιστημιακούς παράγοντες, καθώς και τις ευκαιρίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι φοιτητές στην ακαδημαϊκή τους πορεία.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *