Μάθε από ένα workshop, Enable!

Την Τρίτη 15/3 κάτι καινοτόμο θα συμβεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Μια πρωτοβουλία της AIESEC και συγκεκριμένα των εθελοντών Αλεξάνδρα Κοτσίδου και  Θανάση Μελισσίδη, το Enable!

Το Enable είναι μία σειρά από workshops που στοχεύουν στην προσωπική ανάπτυξη των Φοιτητών και στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους για το μέλλον. Επιπρόσθετα, μέσα από αυτά τα workshops, η AIESEC θέλει να μειώσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο και τον επιχειρηματικό κόσμο. Έτσι οργανώνοντας εκπαιδευτικού περιεχομένου σεμινάρια από στελέχη επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές της Θεσσαλονίκης να μάθουν και να έρθουν πιο κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης τους.

Το πρώτο workshop της σειράς που θα πραγματοποιηθεί είναι το «Πούλα τον εαυτό σου σε 1 λεπτό«. Οι επιχειρήσεις είναι απαιτητικό περιβάλλον, εκεί πρέπει να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου κάθε στιγμή. Η πρώτη δοκιμασία είναι αυτή της συνέντευξης, όπου σε μικρό χρονικό περιθώριο πρέπει να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Το 1 λεπτό μοιάζει ελάχιστος χρόνος, και όμως αρκεί!

Ξεκίνα και εσύ την εξάσκηση μέσα από το πρώτο workshop του Enable, που θα γίνει Τρίτη 15/3 στις 19.00 στο Πα.Μακ. από την επιχείρηση που θα μπορούσαμε να την περιγράψουμε ως το περιβάλλον προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των νέων, την νεοσύστατη Leadcompass. Συντονίστρια του «Πούλα τον εαυτό σου σε 1λεπτό» θα είναι η Φιλοθέη Ματσίγκου, μία εκ των ιδρυτών της.

 

Εξασφάλισε συμμετοχή κάνοντας την αίτηση σου εδώ:

https://podio.com/webforms/15180635/1017711

Oι αιτήσεις θα παραμένουν ανοιχτές μέχρι και 2 ώρες πριν το even.

FB event: https://www.facebook.com/events/1705487903021781/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *