Ανακάλυψε για τι είσαι ικανός.
Η AIESEC εμπιστεύεται στους νέους να ξεκλειδώσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από διαπολιτισμικές ανταλλαγές στο εξωτερικό, ενδυναμώνοντας νέους και φοιτητές. 

Προσφέρουμε διαπολιτισμικές  εμπειρίες εθελοντισμού στο εξωτερικό, από 6 έως 8 εβδομάδες, σε ανθρώπους που ψάχνουν να αναπτύξουν τον εαυτό τους και τον κόσμο. Με το Global Volunteer μπορείς να συμβάλλεις σε έναν από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, προσφέροντας έναν άμεσο, κοινωνικό αντίκτυπο.

Προσφέρουμε παγκόσμιες, πρακτικές εμπειρίες επιχειρηματικότητας σε Start-Ups στο εξωτερικό, από 6 έως 12 εβδομάδες, σε ανθρώπους που ψάχνουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους. Με το Global Entrepreneur θα έχεις την δυνατότητα να επεκτείνεις δικτυωθείς και να αναπτύξεις το επιχειρηματικό σου πνεύμα.

Προσφέρουμε παγκόσμιες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε – ηγετικές στον τομέα τους – εταιρείες στο εξωτερικό, από 3 έως 18 μήνες, σε ανθρώπους που θέλουν να ενισχύσουν την επαγγελματική τους καριέρα. Μπορείς να δουλέψεις σε τομείς όπως το HR, Marketing, Engineering και IT και να γίνεις καλύτερος επαγγελματίας.