fbpx

Έρχονται για 8η συνεχόμενη χρονιά τα Business Days

Η AIESEC Ελλάδος με χαρά στηρίζει επικοινωνιακά το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας το οποίο διοργανώνει για 8η φορά – και πρώτη φορά ψηφιακά – δίωρα ή τρίωρα Business Days με τη συμμετοχή 25 σημαντικών εταιρειών.

«Διαδικτυακή η διοργάνωση για τα φετινά Business Days του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας» Προσαρμοσμένα στις νέες συνθήκες, τα Business Days του θεσμού συνεχίζονται και φέτος δυναμικά με τις εγγραφές συμμετοχής να γίνονται ως και 16 Νοεμβρίου.

Μετά το 1 ο Ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, έρχονται τα Ψηφιακά Business Days, ως μια ακόμα απάντηση στα νέα δεδομένα της COVID-19 εποχής από τον πλέον καταξιωμένο θεσμό για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων.

Μετά από εφτά χρόνια δια ζώσης, τα Business Days θα διεξαχθούν, φέτος, διαδικτυακά από τις 2 ως και τις 18 Δεκεμβρίου 2020, με σεβασμό στις νέες συνθήκες social distancing που επιβάλλει η πανδημία και με πρωταρχικό σκοπό να συνεχίσoυν να προσφέρουν γνώσεις και εφόδια στους νέους και μελλοντικούς υποψήφιους εργαζόμενους.

Η ενημερωτική δράση των Business Days μεταφέρεται στο ψηφιακό περιβάλλον, με την επιμέλεια της οργανωτικής ομάδας του θεσμού και υπό την καθοδήγηση του κου Ιορδάνη Λαδόπουλου, π. Καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, ιδρυτή του Πανοράματος. Δίνουν την ευκαιρία σε νέους φοιτητές και αποφοίτους Πανεπιστημιακών Σχολών, από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, καθώς και σε νέους επαγγελματίες έως 30 ετών, να απολαύσουν μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία διάδρασης με σημαντικές εταιρείες και ανώτατα στελέχη τους, προκειμένου να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να εξετάσουν επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές.

Στόχος των virtual Business Days είναι να αποτελέσουν μια προσπάθεια σύνδεσης της πανεπιστημιακής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο.
Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες επιλέγοντας τα virtual Business Days που θέλουν να παρακολουθήσουν, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από παρουσιάσεις και οnline συζητήσεις με έμπειρα στελέχη της αγοράς να πληροφορηθούν για το αντικείμενο και τον τρόπο λειτουργίας των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, καθώς και για το επιθυμητό προφίλ και τα προσόντα των νέων στελεχών που αναζητά η εκάστοτε εταιρεία και κλάδος, στοχεύοντας την προσέλκυση νέων εργασιακών ταλέντων.

Την πρωτοβουλία των Business Days υποστηρίζουν με την δυναμική και πολύτιμη συμβολή τους μια σειρά καταξιωμένων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών που εδρεύουν στην χώρα μας: Pharmathen, Νίκας, Coca-Cola Tria Epsilon, Eurobank, EY, Interamerican, Παπαστράτος, PeopleCert, Vodafone, V+O Greece, Alpha Bank, Deloitte, Dialectica, Eurolife FFH, Nestle, Oracle, PwC, Upstream, Όμιλος OTE, Bayer, DEMO Pharmaceuticals, Generali, PepsiCo, Siemens, Unilever.

Οι ψηφιακές επισκέψεις (virtual Business Days) θα διενεργηθούν μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες Microsoft Teams και Zoom και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 16 Νοεμβρίου μέσω της Online Πλατφόρμας του θεσμού: https://www.pan-orama.org/BusinessDays/

Συνολικά, από το 2013 και μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 206 Business Days από 74 διαφορετικές εταιρείες και φορείς, έχοντας προσελκύσει 9000+ αιτήσεις από νέους που έχουν αγκαλιάσει το θεσμό και έχουν επωφεληθεί σημαντικά από αυτόν.

Η πρωτοβουλία των Business Days αποτελεί μέρος της διοργάνωσης Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας. Φορέας του θεσμού είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο έχει συσταθεί από τον κ. Λαδόπουλο. Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Όμιλος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η V+O Communication αποτελεί, σταθερά, τον Σύμβουλο Επικοινωνίας της διοργάνωσης, ενώ η Unlimited Creativity επιμελήθηκε και φέτος το δημιουργικό σχεδιασμό της ταυτότητας του θεσμού.

Ana Tsitsa

Ana Tsitsa

Leave a Reply

Recent Posts

Erasmus Leaders 2023:

Η καριέρα σου από το 0 στο 100 Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, το Erasmus Leaders από το Erasmus Student Network Greece είναι

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!