fbpx

Διεθνές Συνέδριο “POLITEIA” με την υποστήριξη της AIESEC Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ), έχοντας επίγνωση των πολυεπίπεδων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και της διεπιστημονικής φύσης των θεμάτων αυτών σε σχέση με τις διεθνείς σχέσεις, τη δημόσια πολιτική και την πολιτική συμπεριφορά στις παρούσες κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές συνθήκες, ανακοινώνει τη διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Πολιτικών Επιστημόνων “POLITEIA” με θεματική “EUROPE AT THE CROSSROADS: Leadership, Challenges & State of Play”. Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και συμπεριλαμβάνεται σε εκείνες τις δράσεις, οι οποίες φέρουν το έμβλημα του United Nations Academic Impact.

Στο “POLITEIA” συμμετέχουν ακαδημαϊκοί των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών επιστημών και εν γένει των ανθρωπιστικών επιστημών. Το συνέδριο στοχεύει στο να προωθήσει τον εμπλουτισμένο και τον πλουραλιστικό διάλογο, προσεγγίζοντας πτυχές της περιφερειακής, ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πολιτικής. Η διεπιστημονικότητα και η συγκριτική ανάλυση αποτελούν καταλυτικούς συντελεστές του Συνεδρίου.

Η AIESEC Ελλάδος, στηρίζοντας σταθερά πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον πλουραλισμό και την ενεργοποίηση των νέων, θα συμμετάσχει στο Συνέδριο και υπό τη θεματική “Citizenship, Education and Employment in the EU” θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα τις κοινότητες νέων και τον εθελοντισμό.

Το “POLITEIA” θα διεξαχθεί στις 27-29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Aggelos Kokona

Aggelos Kokona

Leave a Reply

Recent Posts

Erasmus Leaders 2023:

Η καριέρα σου από το 0 στο 100 Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, το Erasmus Leaders από το Erasmus Student Network Greece είναι

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!