fbpx

Είναι στο χέρι σου να γίνεις ηγέτης

Απευθύνομαι στον φοιτητή που το πτυχίο του είναι προ των πυλών. Απευθύνομαι στον εργαζόμενο που θέλει να δοκιμάσει μία καινούργια επαγγελματική εμπειρία στο εξωτερικό. Απευθύνομαι στον νέο που ψάχνεται και σκέφτεται την καριέρα του. Απευθύνομαι στον επαγγελματία που αναζητά πάντα ευκαιρίες να αναπτύξει το δίκτυό του, τα skills του, τον εαυτό του. Απευθύνομαι σε έναν ηγέτη. Απευθύνομαι σε σένα.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και του καλοκαιριού, είχες αρκετό χρόνο να σκεφτείς τα επόμενά επαγγελματικά σου βήματα και να χτίσεις ένα πλάνο. Ζύγιζες καταστάσεις, έβλεπες τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε επιλογής, έπαιρνες δεύτερες απόψεις, προβληματιζόσουν. Και καλά έκανες, όταν πρόκειται για το μέλλον σου οφείλεις να είσαι επιμελής και προσεκτικός στις αποφάσεις σου. Μερικές φορές ωστόσο, η λύση βρίσκεται στα πιο απλά πράγματα.

Global Talent: Ανάπτυξε την ηγεσία σου ενδυναμώνοντας την καριέρα σου σε μία πρακτική στο εξωτερικό.

Ο χώρος της εργασίας ζητάει ηγέτες. Άτομα δυναμικά, ικανά να παίρνουν τις κατάλληλες αποφάσεις εκεί που χρειάζεται. Άτομα με γνώθι σαυτόν, με σθένος, που μπορούν να διαχειρίζονται το ανθρώπινο δυναμικό για ένα μεγαλύτερο σκοπό. Το Global Talent είναι μία ευκαιρία για σένα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, σε ένα εντελώς καινούριο εργασιακό περιβάλλον, σε μία νέα κουλτούρα στο εξωτερικό. Σου δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξεις τον εαυτό σου και τα hard skills σου μέσα από challenging καταστάσεις. Τέλος, σε βοηθάει στο να επεκτείνεις το δίκτυο σου, τις γνώσεις σου και γενικά να στο εξοπλίσεις το βιογραφικό σου, όντας πιο ανταγωνιστικός στον εργασιακό στίβο.

Αλλά ας δώσουμε έμφαση σε μία λέξη, που πολλές φορές στην καθημερινότητά μας δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να τη φιλτράρουμε και να αναλογιστούμε τη σημασία της. Ηγεσία.  Και αυτό ακριβώς είναι που θα σε ξεχωρίσει, όχι μόνο ως άνθρωπο αλλά και ως επαγγελματία. Είναι λοιπόν στο χέρι σου να ξεχωρίσεις. Είναι στο χέρι σου να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Είναι στο χέρι σου να γίνεις ηγέτης.

Μάθε περισσότερα για το Global Talent στο https://aiesec.gr/intern/

Konstantinos Souliotis

Konstantinos Souliotis

Leave a Reply

Recent Posts

Erasmus Leaders 2023:

Η καριέρα σου από το 0 στο 100 Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, το Erasmus Leaders από το Erasmus Student Network Greece είναι

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!