fbpx

30 Εμπειρίες Global Volunteer από την Ευρωπαϊκή Πίστη το 2019

 H AIESEC Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Πίστη ανανέωσαν για ακόμη μία χρονιά τη συνεργασία τους, αποκτώντας έτσι το κύρος της “Στρατηγικής Συνεργασίας”, και σε εθνικό επίπεδο, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία αυτή ανανεώνεται για συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας έτσι 30 θέσεις σε μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς της Αθήνας, μέσα στο 2019, με σκοπό να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Global Volunteer. Με αυτό τον τρόπο, έως το τέλος του 2019, θα έχουν έρθει στη χώρα μας 30 νέοι από το εξωτερικό προκειμένου να συνεισφέρουν έμπρακτα στα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία.

Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Πίστη χρηματοδοτεί το “New Chance”, Global Volunteer πρότζεκτ που δημιούργησαν 20 νέοι, φοιτητές από 5 διαφορετικά πανεπιστήμια, στο πλαίσιο του YouthSpeak Forum. To YouthSpeak Forum είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση για νέους στην Ελλάδα που διοργανώνεται από την AIESEC Ελλάδος και αναφέρεται στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου του 2019 στο Μουσείο Μπενάκη με την συμμετοχή πάνω από 300 νέων, οι οποίοι κατά την διάρκεια της ημέρας ενημερώθηκαν για τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην χώρα μας και δημιούργησαν το παραπάνω πρότζεκτ που δίνει την ευκαιρία σε 5 νέους από όλο τον κόσμο να εργαστούν εθελοντικά στην Ελλάδα.

 Η Δάφνη Φανερωμένου, η Πρόεδρος της AIESEC Ελλάδος 2018-2019 δηλώνει: “Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, στην AIESEC, να έχουμε συνεργάτες οι οποίοι πιστεύουν στη δύναμη των νέων και που έμπρακτα στηρίζουν τις δράσεις τους. Η Ευρωπαϊκή Πίστη, αδιαμφισβήτητα το έχει αποδείξει αυτό, τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία και συνεργαζόμαστε προσφέροντας εκατοντάδες εμπειρίες σε νέους από το εξωτερικό σε Global Volunteer προγράμματα στην Ελλάδα”

Μείνετε συντονισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της AIESEC Ελλάδος προκειμένου να μάθετε περισσότερα ή κάντε εγγραφή στο newsletter στη σελίδα aiesec.gr

Aggelos Kokona

Aggelos Kokona

Leave a Reply

Recent Posts

Erasmus Leaders 2023:

Η καριέρα σου από το 0 στο 100 Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, το Erasmus Leaders από το Erasmus Student Network Greece είναι

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!