85 υποτροφίες σε νέους προσφέρει ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σε συνεργασία με την AIESEC Ελλάδος

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pocket

H AIESEC Ελλάδος και ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ανανέωσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία τους, προσφέροντας έτσι 85 υποτροφίες σε νέους προκειμένου να ζήσουν μια διαπολιτισμική εμπειρία στο εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο, οι δύο οργανισμοί επιχειρούν να συνεισφέρουν έμπρακτα στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην Ατζέντα 2030, κινητοποιώντας τους νέους να λάβουν δράση σε θέματα που τους απασχολούν.

Αυτή η στρατηγική συνεργασία έρχεται να διαδεχθεί την επιτυχημένη πρωτοβουλία “Youth 4 Global Goals”, βραβευμένη με Bravo Sustainability Award, κατά την οποία, το 2018, 30 νέοι έλαβαν υποτροφία προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της AIESEC – Global Volunteer. Το 2019, η συνεργασία θα κινηθεί γύρω από την αποκλειστική πρωτοβουλία “HELPE for GLOBAL GOALS”, η οποία έρχεται να συνδέσει όλες τις δράσεις της AIESEC με έναν Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η πρωτοβουλία HELPE for GLOBAL GOALS στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: α. ενημέρωση στους νέους για ευκαιρίες εθελοντισμού, επιχειρηματικότητας και εργασίας, β. υποστήριξη 45 νέων για τη συμμετοχή τους αυτό το καλοκαίρι στα προγράμματα Global Volunteer, Global Entrepreneur και Global Talent και γ. εκπαίδευση των συμμετεχόντων στα προγράμματα της AIESEC πριν την αναχώρησή τους.

Πλέον, 45 υποτροφίες παραμένουν διαθέσιμες προς διεκδίκηση. Αν ενδιαφέρεστε να διεκδικήσετε μία υποτροφία, επισκεφθείτε τη σελίδα:

Δηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως τις 15 Απριλίου 2019 για να ζήσετε την εμπειρία!

Aggelos Kokona

Aggelos Kokona

Leave a Reply

Recent Posts

Το ThinkBiz Academy είναι εδώ!

Εσύ έχεις ακουστά το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα; Είναι φοιτητικό, είναι εθελοντικό, είναι διήμερο και είναι το ThinkBiz Academy! Το ThinkBiz Academy 2021 θα

Read More »

“Zero Waste Living”

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οι υπερκαταναλωτικές συνήθειες των ανθρώπων, έχουν αυξηθεί δραματικά, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση και μόλυνση του περιβάλλοντος. Ωστόσο, η λύση φαίνεται στον

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!