Η AIESEC Ελλάδος σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις την AIESEC πραγματικότητα στο πανεπιστήμιο σου

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pocket

Είσαι 18 έως 30 ετών και ζεις ή σπουδάζεις στην Καλαμάτα, στην Κομοτηνή, στην Κέρκυρα, στον Βόλο, τα Ιωάννινα ή την Μυτιλήνη; Τώρα έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος των ομάδων που έχουν δημιουργηθεί και να κάνεις την AIESEC πραγματικότητα σε κάθε πόλη και κάθε πανεπιστήμιο της Ελλάδας!

Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος νεανικός οργανισμός παγκοσμίως που διοικείται και αποτελείται από νέους 18 – 30 ετών, με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές. Σκοπός της είναι η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων στους νέους μέσα από διαπολιτισμικές ανταλλαγές, φύσης εθελοντισμού, επιχειρηματικότητας ή πρακτικής άσκησης. 

Αυτόν τον χειμώνα προκαλούμε όλους τους νέους να αναπτύξουν τον εαυτό τους και τους προσκαλούμε στις ομάδες μας για να φτάσουμε την AIESEC σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Οι νέοι που θα γίνουν μέλη στις ομάδες αυτές θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον όπου θα μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να γνωρίσουν ανθρώπους με τις ίδιες αξίες και ενδιαφέροντα και τέλος θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν αντίκτυπο στην κοινωνία!

Εάν είσαι και εσύ ενθουσιασμένος με αυτήν την ιδέα και θέλεις να γίνεις μέλος της AIESEC μη διστάζεις ούτε λεπτό, κάνε τώρα την εγγραφή σου εδώ και ζήσε την εμπειρία!!!

Aggelos Kokona

Aggelos Kokona

Leave a Reply

Recent Posts

Το ThinkBiz Academy είναι εδώ!

Εσύ έχεις ακουστά το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα; Είναι φοιτητικό, είναι εθελοντικό, είναι διήμερο και είναι το ThinkBiz Academy! Το ThinkBiz Academy 2021 θα

Read More »

“Zero Waste Living”

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οι υπερκαταναλωτικές συνήθειες των ανθρώπων, έχουν αυξηθεί δραματικά, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση και μόλυνση του περιβάλλοντος. Ωστόσο, η λύση φαίνεται στον

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!