fbpx

Η AIESEC Ελλάδος σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις την AIESEC πραγματικότητα στο πανεπιστήμιο σου

Είσαι 18 έως 30 ετών και ζεις ή σπουδάζεις στην Καλαμάτα, στην Κομοτηνή, στην Κέρκυρα, στον Βόλο, τα Ιωάννινα ή την Μυτιλήνη; Τώρα έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος των ομάδων που έχουν δημιουργηθεί και να κάνεις την AIESEC πραγματικότητα σε κάθε πόλη και κάθε πανεπιστήμιο της Ελλάδας!

Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος νεανικός οργανισμός παγκοσμίως που διοικείται και αποτελείται από νέους 18 – 30 ετών, με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές. Σκοπός της είναι η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων στους νέους μέσα από διαπολιτισμικές ανταλλαγές, φύσης εθελοντισμού, επιχειρηματικότητας ή πρακτικής άσκησης. 

Αυτόν τον χειμώνα προκαλούμε όλους τους νέους να αναπτύξουν τον εαυτό τους και τους προσκαλούμε στις ομάδες μας για να φτάσουμε την AIESEC σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Οι νέοι που θα γίνουν μέλη στις ομάδες αυτές θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον όπου θα μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να γνωρίσουν ανθρώπους με τις ίδιες αξίες και ενδιαφέροντα και τέλος θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν αντίκτυπο στην κοινωνία!

Εάν είσαι και εσύ ενθουσιασμένος με αυτήν την ιδέα και θέλεις να γίνεις μέλος της AIESEC μη διστάζεις ούτε λεπτό, κάνε τώρα την εγγραφή σου εδώ και ζήσε την εμπειρία!!!

Aggelos Kokona

Aggelos Kokona

Leave a Reply

Recent Posts

Erasmus Leaders 2023:

Η καριέρα σου από το 0 στο 100 Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, το Erasmus Leaders από το Erasmus Student Network Greece είναι

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!