fbpx

Νέα συνεργασία AIESEC Ελλάδος και Origen.gr με αφορμή το Better World 2019

Μετά από μία επιτυχημένη συνεργασία στα πλαίσια του πρώτου YouthSpeak Forum Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2019, η AIESEC Ελλάδος ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με την Origen.gr για την πραγματοποίηση της νικήτριας ιδέας του Better World 2019!

Η Origen, έχοντας ως στόχο να κινητοποιήσει τους νέους να λάβουν δράση για έναν καλύτερο κόσμο, δημιούργησε τον Ιανουάριο του 2019 το πρόγραμμα “Better World – Η ιδέα σου για ένα καλύτερο κόσμο”! Η ιδέα της Μαρίας ήταν αυτή που κέρδισε στο πρόγραμμα και αφορά την εύρεση ενός αποτελεσματικού τρόπου ώστε οι νέοι να γνωρίσουν τι επαγγελματικά δικαιώματα διαθέτουν και ποια επαγγέλματα μπορούν να ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Η AIESEC Ελλάδος σε συνεργασία με την ομάδα της Origen και φυσικά με την νικήτρια του προγράμματος, Μαρία, θα κάνουν αυτό το φθινόπωρο την ιδέα πραγματικότητα! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και όσοι φοιτητές και νέοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Aggelos Kokona

Aggelos Kokona

Leave a Reply

Recent Posts

Erasmus Leaders 2023:

Η καριέρα σου από το 0 στο 100 Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, το Erasmus Leaders από το Erasmus Student Network Greece είναι

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!