Νέα συνεργασία AIESEC Ελλάδος και Origen.gr με αφορμή το Better World 2019

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pocket

Μετά από μία επιτυχημένη συνεργασία στα πλαίσια του πρώτου YouthSpeak Forum Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2019, η AIESEC Ελλάδος ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με την Origen.gr για την πραγματοποίηση της νικήτριας ιδέας του Better World 2019!

Η Origen, έχοντας ως στόχο να κινητοποιήσει τους νέους να λάβουν δράση για έναν καλύτερο κόσμο, δημιούργησε τον Ιανουάριο του 2019 το πρόγραμμα “Better World – Η ιδέα σου για ένα καλύτερο κόσμο”! Η ιδέα της Μαρίας ήταν αυτή που κέρδισε στο πρόγραμμα και αφορά την εύρεση ενός αποτελεσματικού τρόπου ώστε οι νέοι να γνωρίσουν τι επαγγελματικά δικαιώματα διαθέτουν και ποια επαγγέλματα μπορούν να ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Η AIESEC Ελλάδος σε συνεργασία με την ομάδα της Origen και φυσικά με την νικήτρια του προγράμματος, Μαρία, θα κάνουν αυτό το φθινόπωρο την ιδέα πραγματικότητα! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και όσοι φοιτητές και νέοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Aggelos Kokona

Aggelos Kokona

Leave a Reply

Recent Posts

Το ThinkBiz Academy είναι εδώ!

Εσύ έχεις ακουστά το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα; Είναι φοιτητικό, είναι εθελοντικό, είναι διήμερο και είναι το ThinkBiz Academy! Το ThinkBiz Academy 2021 θα

Read More »

“Zero Waste Living”

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οι υπερκαταναλωτικές συνήθειες των ανθρώπων, έχουν αυξηθεί δραματικά, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση και μόλυνση του περιβάλλοντος. Ωστόσο, η λύση φαίνεται στον

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!