Νέα συνεργασία AIESEC Ελλάδος και Origen.gr με αφορμή το Better World 2019

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pocket

Μετά από μία επιτυχημένη συνεργασία στα πλαίσια του πρώτου YouthSpeak Forum Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2019, η AIESEC Ελλάδος ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με την Origen.gr για την πραγματοποίηση της νικήτριας ιδέας του Better World 2019!

Η Origen, έχοντας ως στόχο να κινητοποιήσει τους νέους να λάβουν δράση για έναν καλύτερο κόσμο, δημιούργησε τον Ιανουάριο του 2019 το πρόγραμμα “Better World – Η ιδέα σου για ένα καλύτερο κόσμο”! Η ιδέα της Μαρίας ήταν αυτή που κέρδισε στο πρόγραμμα και αφορά την εύρεση ενός αποτελεσματικού τρόπου ώστε οι νέοι να γνωρίσουν τι επαγγελματικά δικαιώματα διαθέτουν και ποια επαγγέλματα μπορούν να ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Η AIESEC Ελλάδος σε συνεργασία με την ομάδα της Origen και φυσικά με την νικήτρια του προγράμματος, Μαρία, θα κάνουν αυτό το φθινόπωρο την ιδέα πραγματικότητα! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και όσοι φοιτητές και νέοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Panagiotis David

Panagiotis David

Leave a Reply

Recent Posts

Είσαι οι επιλογές σου

“Είσαι οι επιλογές σου”. Παραδέξου, δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούς αυτό. Και αυτό γιατί είναι μία παραδοχή αποδεδειγμένη που λίγο – πολύ

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!