fbpx

Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές είναι…

Hello! Με λένε Γιάννη και αυτές τις γιορτινές ημέρες, όπως και πολλοί άλλοι, κλήθηκα να βγω μια βόλτα στα μαγαζιά για να αγοράσω δώρα για τους φίλους και την οικογένειά μου. Μίλησα, λοιπόν, με αρκετό κόσμο σχετικά με το ποιο είναι το ιδανικό για τις γιορτές. Μέχρι και story στο Instagram έβαλα για να βρω το τέλειο δώρο. Οπότε, είπα να μοιραστώ μαζί σας ποιο ήταν το καλύτερο δώρο για τις γιορτές για 5 + 3 διαφορετικά άτομα.

Δάφνη, 23: «Το laptop που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου, τα Χριστούγεννα του 2016. Ήταν το καλύτερο δώρο γιατί ήταν ο πρώτος μου υπολογιστής, με έκανε πιο αποδοτική και γενικά έκανε τη ζωή μου λίγο πιο εύκολη.»

Μαρία, 22: «Τα καλύτερά μου Χριστούγεννα ήταν στη Γερμανία, στο Ουλμ, όπου για πρώτη φορά είδα Χριστούγεννα με χιόνι και κρύο και ήταν όλα τόσο όμορφα στολισμένα. Αλλά το πιο όμορφο ήταν ότι ήμουν με την οικογένειά μου, μετά από καιρό που ήμασταν χωριστά.»

Ερμιόνη, 22: «Δεν πιστεύω ότι μου έχουν κάνει ακόμα το καλύτερο δώρο μου. Γενικά, μ’αρέσουν πράγματα τα οποία να είναι χρήσιμα ή δώρα-εμπειρίες.»

Αντιγόνη, 21: «Η πρώτη φορά που κάναμε οικογενειακή ανταλλαγή δώρων υποχρεωτικά όλοι προς όλους και έτσι μου πήραν για πρώτη φορά πέντε διαφορετικά!!! Από τότε το έχουμε παράδοση ακόμα και σήμερα στην οικογένειά μου.»

Θάνος, 22: «Όταν ήμουν έκτη δημοτικού, μου είχαν πάρει δώρο ένα iPod Nano μπλε και είχα ενθουσιαστεί πολύ. Αν και γενικά με ενθουσιάζουν πολύ τα ταξίδια, οπότε περιμένω για το επόμενο.»

Και επειδή ρώτησα και στο Instagram, κάποιες ερωτήσεις που έλαβα ήταν:

@just_saying38: “A Global Volunteer experience to Poland to help reduce inequalities!!!”

@_awake_beauty_: “Να είμαι με τους φίλους μου ήταν για εμένα το καλύτερο δώρο.»

@giota_lazarou: «Όταν οι γονείς μου μου έδωσαν χρήματα να γίνω Global Volunteer στη Ρουμανία.»

Μπορεί να μην έχω καταλήξει ακόμα στο ποιο μπορεί να είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές – αν και βλέπω μια κλίση προς τα ταξίδια και τις οικογενειακές στιγμές – αλλά είμαι σίγουρος πως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Και έτσι χρειάζεται να είναι τα δώρα. Εσείς, τι δώρα θα κάνετε φέτος στους δικούς σας ανθρώπους;

Aggelos Kokona

Aggelos Kokona

Leave a Reply

Recent Posts

Erasmus Leaders 2023:

Η καριέρα σου από το 0 στο 100 Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, το Erasmus Leaders από το Erasmus Student Network Greece είναι

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!