fbpx

Το Global Entrepreneur μέσα από φωτογραφίες

Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα προσπαθήσει να περιγράψω το Global Entrepreneur και τι το κάνει ξεχωριστό. Ίσως όμως να είναι καλύτερο να κοιτάξουμε το πρόγραμμα μέσα από τις ιστορίες όσων το βίωσαν. Αυτές είναι λίγες φωτογραφίες από νέα άτομα που έζησαν την εμπειρία του Global Entrepreneur σε χώρες του εξωτερικού.

Η Μαρία ταξίδεψε μέχρι την Σερβία για να κερδίσει πρακτική εμπειρία πάνω στο Marketing και το Graphic Design. Εδώ είναι σε μία από τις παρουσιάσεις της στο υπόλοιπο προσωπικό της εταιρίας.


Για τον Αντώνη η εμπειρία του Global Entrepreneur πραγματοποιήθηκε στην Σλοβακία, όπου κέρδισε γνώσεις πάνω στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.


Global Entrepreneur Foto

Ο Σάββας αυτό το καλοκαίρι ασχολήθηκε με την ρομποτική και τον προγραμματισμό στην Αίγυπτο. Μεταξύ άλλων δημιούργησε μια βιβλιοθήκη εντολών για τον χειρισμό ενός ρομποτικού χεριού.


Ο Μπάμπης πέρασε το καλοκαίρι του στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου δούλεψε μέσα σε μία ομάδα σαν video game tester και ανέπτυξε την συνεργατικότητά του.


Τέλος, αυτή είναι μία φωτογραφία της Ξανθίππης στην Ουκρανία, όπου ασχολήθηκε με το Marketing και την Έρευνα Αγοράς.


Ο καθένας πήγε σε κάποια διαφορετική χώρα για να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό. Όμως το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι επέλεξαν να επενδύσουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη και να ζήσουν την εμπειρία του Global Entrepreneur. Αν αυτό είναι κάτι που θες να κάνεις και εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μία εγγραφή εδώ και να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία επιχειρηματικότητας σε μια start-up στο εξωτερικό, να γίνεις και εσύ ένας Global Entrepreneur.

Aggelos Kokona

Aggelos Kokona

Leave a Reply

Recent Posts

Erasmus Leaders 2023:

Η καριέρα σου από το 0 στο 100 Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, το Erasmus Leaders από το Erasmus Student Network Greece είναι

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!