Το ThinkBiz Academy είναι εδώ!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pocket

Εσύ έχεις ακουστά το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα; Είναι φοιτητικό, είναι εθελοντικό, είναι διήμερο και είναι το ThinkBiz Academy!

Το ThinkBiz Academy 2021 θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 21 και 22 Μαΐου, εκπέμποντας live από τις εγκαταστάσεις της OTEAcademy, προσφέροντας και φέτος μία αξέχαστη 360 εμπειρία. Μα πως θα μπορούσε να συνδυαστεί μία διαδραστική εμπειρία με ένα digital event; Με την βοήθεια μίας 3D πλατφόρμας, η οποία θα δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ομιλίες, workshops και άλλα καινοτόμα happenings από την άνεση του σπιτιού τους.


Με τίτλο “Unlimited Dimensions” το ThinkBiz Academy 2021 έχεις ως στόχο να ξεδιπλώσει τις αναρίθμητες διαστάσεις της επιχειρηματικότητας και να παροτρύνει τους attendees να ανακαλύψουν τις αμέτρητες πτυχές του εαυτού τους.


Νέες τεχνολογίες, καινοτομία και ψηφιακός μετασχηματισμός είναι μερικές μόνο από τις θεματικές που θα συζητηθούν από καταξιωμένους ομιλητές και trainers από την Dialectica, την Google, την Microsoft, την Cardlink και πολλών άλλων.


Οι αιτήσεις μας έχουν ανοίξει, εσύ τι περιμένεις;


Επισκέψου το ThinkBiz Academy στο Instagram και στο Facebook και ακολούθησε μας στα social media για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις εξελίξεις!


Το event θα υποστηρίξουν ως Platinum Sponsor η Dialectica, ως Major Sponsor η Scent+ και η Cardlink, ως Silver Sponsor η Pal και ως Bronze Sponsor η Sony.


Ακόμα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στηρίζουν επίσης οι In-Kind
Sponsors:
Κτήμα Kυρ-Γιάννη, Melimnos ,Παπουτσάνης, Κέαρ, Coco-mat,
Coffeeway, Fino Herbs, Fresh Line, Kellogg Company, Ploos Design.


*Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με έδρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ana Tsitsa

Ana Tsitsa

Leave a Reply

Recent Posts

Το ThinkBiz Academy είναι εδώ!

Εσύ έχεις ακουστά το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα; Είναι φοιτητικό, είναι εθελοντικό, είναι διήμερο και είναι το ThinkBiz Academy! Το ThinkBiz Academy 2021 θα

Read More »

“Zero Waste Living”

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οι υπερκαταναλωτικές συνήθειες των ανθρώπων, έχουν αυξηθεί δραματικά, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση και μόλυνση του περιβάλλοντος. Ωστόσο, η λύση φαίνεται στον

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!