fbpx

Εθελοντισμός: Η νέα “χοτ” γεύση

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα,10/09/2020. -Τα Starbucks RTD Ροφήματα και η AIESEC Ελλάδος συνεργάζονται και μας προσφέρουν την ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά, μιας μοναδικής διαπολιτισμικής εμπειρίας . 5 τυχεροί νέοι θα διεκδικήσουν τις υποτροφίες που προσφέρονται και θα συμμετάσχουν σε ένα εθελοντικό πρόγραμμα στο εξωτερικό κατά την περίοδο του Οκτωβρίου 2020 έως τον Φεβρουάριο 2021 συνεισφέροντας, παράλληλα, σε μια διαφορετική κοινωνία. 

Με αυτό τον τρόπο, οι επιλεγέντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ποικιλοτρόπως σε τοπικές κοινωνίες 3 ξένων χωρών. Σε ένα θετικά “προκλητικό” περιβάλλον, οι νέοι έχουν μοναδική επιλογή την αλλαγή τόσο του εαυτού τους όσο και του κόσμου τους. Βγαίνουν, έτσι, από το comfort zone τους και καλούνται να αναπτύξουν τα θετικά χαρακτηριστικά τους. Επιπρόσθετα, καλούνται να φέρουν θετικές αλλαγές στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν και κατ’ επέκταση στον ίδιο τους τον εαυτό.

Γι αυτό το λόγο, η AIESEC Ελλάδος είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνεργασία της αυτή με τα Starbucks RTD Ροφήματα. Οι δύο συνεργάτες είναι σε θέση να προσφέρουν από κοινού την ευκαιρία σε 5 υποτρόφους να συμβάλλουν στον Στόχο 4: Ποιοτική Εκπαίδευση, που προσφέρεται σε κάποιες κοινωνίες της Τουρκίας, της Αιγύπτου και της Ρουμανίας και στον Στόχο 10: Λιγότερες Ανισότητες που προσφέρεται στην Τουρκία.

Εν τέλει, ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι βαρεθήκαμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Όλοι θέσαμε στόχους, κάναμε σχέδια και δεσμευτήκαμε να κάνουμε κάτι παραγωγικό κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη της. Εσύ σκέφτηκες ποιο εθελοντικό πρόγραμμα μπορεί να σε βοηθήσει να τηρήσεις τις αποφάσεις της καραντίνας σου; Μάθε περισσότερα στο: http://aiesec.gr

Υ.Γ. Αν είσαι αναποφάσιστος/-η, όπως εγώ, και δε ξέρεις ποιο πρόγραμμα σου ταιριάζει, η Καλλιόπη είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

Vaso Vlachou

Vaso Vlachou

Leave a Reply

Recent Posts

Erasmus Leaders 2023:

Η καριέρα σου από το 0 στο 100 Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, το Erasmus Leaders από το Erasmus Student Network Greece είναι

Read More »

Follow Us

Γίνε μέλος με 4 απλά βήματα

Άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής

Παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση
με ένα μέλος της AIESEC

Πέρνα από συνέντευξη

Είσαι μέλος της AIESEC!